|

Livrarea comenzilor

Cum primesc produsele comandate?

Magazinul online Barceló.ro pune la dispozitia Dvs. urmatoarea modalitate de livrare :
1.Curier rapid ( Fan Courier ) - se livreaza in 24-48 ore ( in functie de locatia Dvs. si de ora la care coletul Dvs. este ambalat).
Recomandam sa alegeti aceasta modalitate de transport pentru ca prezinta un grad mai mare de siguranta pentru produsele aflate in coletul Dvs.
Livrarile prin curierul rapid se fac in toate zilele saptamanii, cu exceptia zilei de duminica.
2. Posta Romana - se livreaza in 5-7 zile in functie de locatia Dvs., in urma avizului primit urmand a va duce sa ridicati coletul PERSONAL de la Posta din localitatea Dvs. Pentru aceasta modelitate de livrare este necesar ca datele de pe colet sa corespunda cu  cele din buletin.

Anularea unei comenzi in scris este luata in considerare, in maxim 24 ore de la efectuarea ei SAU anuntand intentia de anulare a comenzii, in momentul primirii telefonului de confirmare.

Ce se intampla daca am probleme cu produsele primite?

In cazul in care produsele comandate nu va satisfac, le puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului. Intentia returnarii unui produs, precum si motivatia acestei intentii trebuie anuntate prin e-mail sau telefonic la oricare din operatorii nostri.
Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid sau prin Posta. In momentul in care anuntati returnarea coletului TREBUIE sa specificati modalitatea de livrare. Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original,cu etichetele intacte si fara semne de purtare. Din motive de igiena, lenjeria purtata si/sau spalata nu se schimba sub niciun motiv.
In cazul unui retur, clientul poate opta pentru achizitionarea altui produs, cu plata diferentei sau pentru restituirea sumei platite, excluzand cheltuielile de transport. Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 10 de zile, DOAR prin virament bancar.

Atentie!!!NU se accepta colete retur cu ramburs! Daca produsele primite prezinta defecte sau nu corespund comenzii dumneavoastra, Barceló va plati taxele de transport pentru retur, urmand a fi platita si contravaloarea produselor returnate in termen de maxim 10 de zile, prin virament bancar. Barceló nu-si asuma responsabilitatea pentru eventualele diferente de marime aparute la anumite modele.

Costuri de livrare:

Curier Rapid cu plata in avans, Livrare 1-2 zile - 20 Ron
Curier rapid cu plata la livrare , Livrare 1-2 zile - aprox 25 Ron
Posta Romana cu plata in avans, (Livrare 5-7 zile) - 7 Ron
Posta Romana cu plata la livrare,(Livrare 5-7 zile) - 10 Ron