|

Modalitati de plata

Cum platesc produsele comandate?

Produsele sunt expediate clientului in cel mai scurt timp de la data validarii comenzii. Impachetarea produselor se va face in ambalaje mate care nu vor lasa sa se vada continutul, iar la descrierea continutului se va trece diverse. Datele trecute pe pachet nu vor trada in nici un fel continutul acestuia, astfel incat discretia sa fie totala.

Modalitati de plata:

1. Cea mai des folosita este plata ramburs (la ridicarea coletului), deoarece este varianta cea mai simpla, corecta si sigura pentru plata produselor comandate de Dvs.
2. Plata cu card-ul:- In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin solutia integrata Plationline.ro

 Sigla PlatiOnline.ro    

 

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA, MasterCard, Visa Electron si Maestro, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
OLIVER SRL - www.barcelo.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre Client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Clientului nefiind transferata in cont Oliver srl. In extrasul de cont, tranzactia va aparea ca PlatiOnline sau OnlinePay
In cazul platilor online Oliver SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Oliver SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare.
In descrierea produselor si/sau serviciilor Oliver SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, Oliver SRL va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune deblocarea in contul Clientului a contravalorii acestor produse, in cazul in care aceasta suma a fost blocata pe cardul Clientului, in maxim 48 de ore de la data la care Oliver SRL a luat la cunostinta acest fapt.

La primul colet neridicat (indiferent de motivele neridicarii coletului) ne rezervam dreptul de a nu mai livra nici o comanda prin Ramburs, plata putand fi efectuata doar in Avans.