|

Politica de confidentialitate

Cum pot comanda pe Barceló.ro ?

Punem la dispozitia Dvs. trei modalitati prin care puteti comanda de pe magazinul nostru on-line:

Comanda online - pe site-ul nostru (www.barceló.ro) 
Comanda de produse prin e-mail la barcelo_ro@yahoo.com 
Comanda de produse telefonic la numerele de telefon afisate pe site.


IMPORTANT : Indiferent de modalitatea de comanda aleasa de Dvs., comanda Dvs. trebuie sa fie insotita de un numar de telefon VALID pentru ca, daca o comanda nu este confirmata telefonic, aceasta este anulata

Cum platesc produsele comandate?

Produsele sunt expediate clientului in cel mai scurt timp de la data validarii comenzii. Impachetarea produselor se va face in ambalaje mate care nu vor lasa sa se vada continutul, iar la descrierea continutului se va trece diverse. Datele trecute pe pachet nu vor trada in nici un fel continutul acestuia, astfel incat discretia sa fie totala.

Modalitati de plata:

1. Cea mai des folosita este plata ramburs (la ridicarea coletului), deoarece este varianta cea mai simpla, corecta si sigura pentru plata produselor comandate de Dvs.
2. Plata cu card-ul:- In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin solutia integrata Plationline.ro

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA, MasterCard, Visa Electron si Maestro, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
OLIVER SRL - www.barcelo.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre Client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Clientului nefiind transferata in cont Oliver srl. In extrasul de cont, tranzactia va aparea ca PlatiOnline sau OnlinePay 
In cazul platilor online Oliver SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Oliver SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare.
In descrierea produselor si/sau serviciilor Oliver SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, Oliver SRL va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune deblocarea in contul Clientului a contravalorii acestor produse, in cazul in care aceasta suma a fost blocata pe cardul Clientului, in maxim 48 de ore de la data la care Oliver SRL a luat la cunostinta acest fapt.

La primul colet neridicat (indiferent de motivele neridicarii coletului) ne rezervam dreptul de a nu mai livra nici o comanda prin Ramburs, plata putand fi efectuata doar in Avans.

Cum primesc produsele comandate?

Magazinul online Barceló.ro pune la dispozitia Dvs. urmatoarea modalitate de livrare :
1.Curier rapid ( Fan Courier ) - se livreaza in 24-48 ore ( in functie de locatia Dvs. si de ora la care coletul Dvs. este ambalat). 
Recomandam sa alegeti aceasta modalitate de transport pentru ca prezinta un grad mai mare de siguranta pentru produsele aflate in coletul Dvs. 
Livrarile prin curierul rapid se fac in toate zilele saptamanii, cu exceptia zilei de duminica.
2. Posta Romana - se livreaza in 5-7 zile in functie de locatia Dvs., in urma avizului primit urmand a va duce sa ridicati coletul PERSONAL de la Posta din localitatea Dvs. Pentru aceasta modelitate de livrare este necesar ca datele de pe colet sa corespunda cu cele din buletin.

Anularea unei comenzi in scris este luata in considerare, in maxim 24 ore de la efectuarea ei SAU anuntand intentia de anulare a comenzii, in momentul primirii telefonului de confirmare.

Ce se intampla daca am probleme cu produsele primite?

In cazul in care produsele comandate nu va satisfac, le puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului. Intentia returnarii unui produs, precum si motivatia acestei intentii trebuie anuntate prin e-mail sau telefonic la oricare din operatorii nostri.
Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid sau prin Posta. In momentul in care anuntati returnarea coletului TREBUIE sa specificati modalitatea de livrare. Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original,cu etichetele intacte si fara semne de purtare. Din motive de igiena, lenjeria purtata si/sau spalata nu se schimba sub niciun motiv. 
In cazul unui retur, clientul poate opta pentru achizitionarea altui produs, cu plata diferentei sau pentru restituirea sumei platite, excluzand cheltuielile de transport. Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 10 de zile, DOAR prin virament bancar.

Atentie!!!NU se accepta colete retur cu ramburs! Daca produsele primite prezinta defecte sau nu corespund comenzii dumneavoastra, Barceló va plati taxele de transport pentru retur, urmand a fi platita si contravaloarea produselor returnate in termen de maxim 10 de zile, prin virament bancar. Barceló nu-si asuma responsabilitatea pentru eventualele diferente de marime aparute la anumite modele.

Costuri de livrare:

Curier Rapid cu plata in avans, Livrare 1-2 zile - 20 Ron
Curier rapid cu plata la livrare , Livrare 1-2 zile - aprox 25 Ron
Posta Romana cu plata in avans, (Livrare 5-7 zile) - 7 Ron
Posta Romana cu plata la livrare,(Livrare 5-7 zile) - 10 Ron